Anasayfa
v4
Drift Nedir
Drift Nedir, Drift yapmak teknikleri.
sipsiv2
Okey Plus Engeli Nasıl Kaldırılır
Okey Plus Engeli kaldırmanın bir kaç yöntemi vardır.
wordpress seo
Sedef Avcı kimdir
Boynu bübükler dizisinde rol alan sedef avcı kimdir .

AÖF Ev İdaresi Çıkmış Sorular

...
Açık Öğretim Fakültesi ev idaresi çıkmış sorular. AÖF ev idaresi çıkmış sorular ve cevapları, 2013-2014 güz ve bahar dönemi ara sınav final sorularını yazımızdaki baglantıda bulabilirsiniz. Ev idaresi dersleri nelerdir, ders notları ve kitapları, sınav tarihleri gibi bölüm hakkında bilgileri sayfamızda paylaşılan diğer konularda bulabilirsiniz.

AÖF ev idaresi ders notları tüm sınıf kredili sisteme uygun olarak kısa özetler hazırlandıkça sayfamıza eklenecektir. Gerekli notlar yeterince yoksa ders anlatım videolarını izlemenizi tavsiye ediyoruz. Elinizde ne kadar çok çeşit ders kaynağı varsa konulara çalışmanız daha yararlı olacaktır.

Açıköğretim ev idaresi bölümü ara sınav (vize) ile final soruları 2013 yılı itibariyle sitemizdeki sayfalardan ulaşabilirsiniz. 2014 soruları sınavdan sonra sayfamızda olacaktır.

Aöf çıkmış sorular ile sınavlarda başarılı notlar elde edebilirsiniz. Çünkü geçmiş yılda çıkan sorular sınavlarda tekrar sorulabilir. Ders kitabındaki konuları dikkatlice çalışın. Düzenli bir ders programı sonucu ev idaresi bölümü okuyanlar rahatça sınıf geçebilir ve mezun olabilirler.
Benzer Yazılar
Yorumlar ( Yorum Yok )

Bu sitede yayınlanan yazılar kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Tüm hakları saklıdır.