Anasayfa
v4
Drift Nedir
Drift Nedir, Drift yapmak teknikleri.
sipsiv2
Okey Plus Engeli Nasıl Kaldırılır
Okey Plus Engeli kaldırmanın bir kaç yöntemi vardır.
wordpress seo
Sedef Avcı kimdir
Boynu bübükler dizisinde rol alan sedef avcı kimdir .

Sedef Avcı Kimdir Boynu Bükükler dizisi

...
Sedef Avcı  Kimdir Boynu Bükükler dizisi,boynu bükükler dizisi, boynu bükükler dizisi oyuncuları kimler, boynu bükükler dizisi melek hoca, sedef avcı hayatı, 

Sedef Avcı, 22 Ocak 1982 yılında dünyaya gelmiştir. Başarılı oyuncu şimdiye kadar birçok sinema filmi ve dizide boy göstermiştir. Eğitim hayatını Kocaeli Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve İnsan Kaynakları bölümünde tamamlayan güzel oyuncu aşağıda görebileceğiniz üzere başarılı birçok yapımda kendini göstermiştir.

Oynadığı diziler:
- Esir Şehrin Gözyaşları
- Mazi Kalbimde Yaradır
- Umut Yolcuları
- Ezel
- Menekşe ile Halil
- Yanık Koza
- Yaprak Dökümü
- Böyle mi Olacaktı?

Oynadığı filmler:
- Romantik Komedi 2
- Romantik Komedi
- Hayattan Korkma

Sedef Avcı
Rehber Danışman, Felsefe hocası ve müdür yardımcısıdır. 35 yaşlarındadır, okulun en güzel ve en idealist hocasıdır. Bir lise öğretmenine göre fazla donanımlıdır. Boynu Bükükler gibi yetimhanelerde büyümüştür ama bunu saklar. Bu yüzden 10-HAŞ'ı seven neredeyse tek hocadır, 10-HAŞ'ın da sevdiği tek hocadır ama sık sık Melek'i suistimal ederler. Melek, bu çocukların hayata 3-0 geriden başladığını düşünür, bu yüzden onlara anne gibi yaklaşır. Baba figürü olan Fuat ile de bu yüzden çatışır. Fuat, kendisine karşı bir takım hisler beslemektedir, Melek bundan haberdar değildir.
Benzer Yazılar
Yorumlar ( Yorum Yok )

Bu sitede yayınlanan yazılar kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Tüm hakları saklıdır.